Contact

Header alle webshops

Hulp nodig? Wij zitten voor je klaar!

Heb je vragen over onze website, onze producten, bedrukken of andere onderwerpen? Neem gerust contact met ons op!

Voor algemene vragen zijn wij per e-mail en chat beschikbaar. Je kan mailen naar info@101promotions.nl, wij streven er naar binnen 48 uur jouw bericht te lezen en te beantwoorden!

Liever meteen reactie? Gebruik dan onze chatbox! Rechtsonder op elke pagina staat ons chatvenster. Stel gerust een vraag en wij antwoorden (bijna) altijd direct!

Toch liever persoonlijk contact? De beller is meestal sneller. Wij zijn telefonisch te bereiken op +31 (0)50 211 0969 op doordeweekse dagen tussen 09:00 en 13:00 uur.

Hoodie-bedrukken.nl is een onderdeel van 101Promotions.nl

101Promotions.nl
Lübeckweg 2
9723 HE Groningen
Telefoon: +31 (0)50 211 0969

 

Heb je een spoedbestelling? Mail dan naar info@101promotions.nl of bel ons op 050 211 0969

Levertijd van kleding, zoals sweaters & shirts

Heb je een sweater, hoodie of t-shirt besteld? Dan wordt jouw order na 10 werkdagen thuisbezorgd. Meestal bedrukken we deze op maat, dus de kleding komt helemaal vers van de pers bij je aan!

Levertijd kleding onbedrukt: Vaak 2 werkdagen! 

  • Bestellingen voor Kerst- en Koningsdag zijn vaak onderhevig aan langere levertermijnen door de verzend maatschappijen. We versturen onze orders met Postnl omdat uit onze ervaring blijkt dat deze het meest betrouwbare is.  De verantwoording van het verzenden van de goederen en het tijdig uitleveren ligt echter niet binnen ons bereik. We versturen onze orders altijd minimaal 1 werkdag voor de afgesproken leverdatum. Mocht het pakket onverhoopt door de verzendmaatschapij niet aankomen. Dan is dit niet onze verantwoording maar die van PostNl. U kunt in dit geval contact opnemen met de klantnservice van PostNL.