Bedrukken en Borduren

Bedrukken en borduren? Bij Hoodie-bedrukken.nl staan wij je graag te woord om met je te kijken wat het beste bij je past. Ons team zit voor jou klaar om je wensen vorm te geven en professioneel op de hoodies te drukken!

Heb je een opdruk bij ons besteld, stuur je logo of tekst naar info@101Promotions.nl en ontvangt binnen 10 werkdagen een digitaal voorbeeld!


Waarom bedrukken of borduren?

Een eigen tekst of afbeelding op je nieuwe hoodie maakt het een uniek en persoonlijk kledingstuk. Op deze manier krijg je een unieke hoodie compleet aangepast naar jouw voorkeuren.


Wat kunnen jullie bedrukken of borduren?

Alle hoodies in onze webwinkel kunnen worden bedrukt, of worden voorzien van een borduursel


Wat kost bedrukken of borduren?

De kosten van bedrukken word bepaald door meerdere zaken. Zo kunt je denken aan de volgende punten:

  • Complexiteit van je tekst of afbeelding

  • Grootte van je tekst of afbeelding

  • Het aantal kleuren in je eigen tekst of afbeelding

  • Het aantal bedrukkingen of borduursels

Borduren is mooier voor het oog, maar over het algemeen duurder bedrukken. Je eigen tekst of logo in 1 kleur laten bedrukken kan al vanaf €3,- per kledingstuk!


Bedrukken en borduren jullie zelf?

Jazeker! In onze eigen studio handelen wij het bedrukken en borduren zelf af.  Ons team heeft jarenlange ervaring in het bedrukken en borduren van allerlei soorten kleding.


Wat betekent bedrukken of borduren voor de levertijd van mijn bestelling?

Afhankelijk van de complexiteit van de bedrukking of het borduursel kan de levertijd van je bestelling afwijken van de standaard levertijd. Uiteraard stellen wij je op de hoogte van de verwachte levertijd wanneer je kiest voor een bedrukking of borduursel.


Ik wil mijn bestelling laten bedrukken of borduren, hoe doe ik dat?

De gemakkelijkste manier om je bedruk- of borduurwens door te geven is om direct contact met ons op te nemen. Ons team staat je dan persoonlijk te woord om je unieke hoodie te bespreken en waar te maken!

© Alle rechten voorbehouden   |   Hoodie-bedrukken.nl
magnifiercrosschevron-down-circle