AWDis College Hoodie

De AWDis College Hoodie (JH001) varianten onderscheiden zich door stijl en eenvoud te combineren. Het merk kenmerkt zich al jaren met sportieve en comfortabele kleding. Hierdoor zou je dus best kunnen stellen dat AWDis toonaangevend is binnen de hoodie branche.

Kwaliteit en betaalbaarheid

De sportieve hoodies van AWDis zijn van hoge kwaliteit. Bijvoorbeeld zijn ze uitgerust met dubbel gestikte naden, een capuchon die uit twee lagen bestaat en stevige boorden die goed om je lichaam sluiten. Tegelijkertijd zijn het betaalbare hoodies. AWDis is bekend om het aanbieden van kleding met een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Deze college hoodies zijn gemaakt van 80% katoen en 20% polyester. Verder beschikken ze over een buidelzak en een aantrekkoord voor de capuchon.

De perfecte hoody om te laten bedrukken

Een geweldige verhouding tussen prijs en kwaliteit maakt de hoodies van AWDis ideaal om te laten bedrukken. Met een bedrukte college hoodie JH001 van AWDis heb je alle vrijheid om je eigen stijl creëren. Helemaal omdat je uit meer dan 60 verschillende kleuren kunt kiezen. Hierdoor kun je jou bedrijf, organisatie of evenement op een slimme manier promoten. Laat bijvoorbeeld een logo of een slogan op je hoody drukken.

Voor iedereen een comfortabele hoodie

De JH001 College Hoodie van AWDis is bij Hoodie-bedrukken in drie verschillende modellen te bestellen. Ook kun je kiezen voor de uniseks uitvoering. Dat is een ruim zittende hoodie met een universele pasvorm. Bovendien is er een aparte uitvoering voor dames. Die heeft een iets slanker model dat perfect past bij het vrouwelijke figuur. Daarnaast is er voor kinderen een aparte collectie met kleinere maten. Alle college hoodies zijn uitgerust met een opening in de buidelzak. Daar kun je het snoer van je hoofdtelefoon doorheen halen.

Ontvang je bedrukte hoodie snel thuis

Je kunt de AWDis JH001 College Hoodie met of zonder bedrukking bij ons bestellen. Door de handige module op onze website kun je op de website aangeven welke gedeeltes je bedrukt wilt hebben. Onze bedrukkingen zijn van hoge kwaliteit. Zo hebben ze mooie, felle kleuren, strakke lijnen en zullen niet vervagen, ook niet na veel wasbeurten. Bovendien zorgen wij er voor dat jij je AWDis hoodie altijd snel thuisbezorgd zult hebben.

© Alle rechten voorbehouden   |   Hoodie-bedrukken.nl
magnifiercrosschevron-down-circle